Majdak: Imam dovoljno veza u gospodarstvu i politici

Križevačke toplice jedan su od najvažnijih projekata za Križevce od pojave Čelika i Mesne industrije“, poručio je danas na konferenciji za medije gradski vijećnik Ivan Majdak koji je krenuo u utrku za gradonačelnika. Nije spominjao vrijednost investicije niti lokaciju na kojoj bi se te toplice nalazile, ali investitora, kaže, već ima.

Mi smo pred neki dan dobili potvrdu od investitora koji su izrazili spremnost da, poslije našeg preuzimanja vlasti u svibnju, krenu u provođenje u djelo ideje o križevačkim toplicama“, rekao je Majdak uvjeren da upravo ova priča garantira razvoj križevačkog kraja. Nakon kratkog predstavljanja smjernica programa njegove nezavisne liste LIPA, o kojem je govorio i pred mjesec dana, Majdak se obrušio na gradske vlasti i svoje protukandidate na lokalnim izborima u svibnju.

Ljudi koji su četiri godine vodili grad sad idu na izbore u dva tabora i nadmeću se tko će pošpricati kojeg komarca. Istovremeno su se posvadili s gospodinom Vukmirićem, zamjenikom generalnog direktora Hrvatskih voda, čovjekom koji štuje Marka Križevčanina“, zamjera im odnedavno nezavisni Majdak, jedini kandidat za gradonačelnika koji otvoreno poziva birače da mu daju glas jer njegova opcija ima “veze”.

Imamo dovoljno veza u svijetu gospodarstva i svijetu politike koje će podržati naše programe“, poručio je Ivan Majdak.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.