Sportom protiv mjera: KK Radnik organizira trening na vanjskom igralištu

Nove snage koje su odnedavno u vrhuški Košarkaškog kluba Radnik, aktivno rade na poboljšanju stanja u klubu, kao i popularizaciji košarke. Nakon što su ranije ovog tjedna dogovorili partnersku suradnju s novoosnovanom udrugom Ulica, To Smo Mi, koja pod svojom ingerencijom ima Fiba 3×3 turnir Crosscity Buckets, iz Radnika je stigao novi potez.

Prema trenutnim epidemiološkim mjerama, treniranje je zabranjeno u dvoranama, ali je dozvoljeno na otvorenom. Stoga su u KK Radnik povukli sjajan potez i odlučili organizirati trening na vanjskom terenu gimnazije.

“U subotu 27.02. od 11 sati organiziramo prvi otvoreni trening za sve uzraste od 2005. godišta i mlađe.
S obzirom da smo još uvijek spriječeni kada su u pitanju treninzi u dvorani, a na otvorenom su dozvoljene aktivnosti, želimo vas pozvati na prvi trening na otvorenom, na našem košarkaškom terenu gimnazije.
Treninzi će biti dostupni svima i besplatni su za sve, pa ovim putem pozivamo i one koji se još uvijek možda nisu odlučili za bavljenje nekim sportom, da dođu i okušaju se u košarkaškim vještinama i postanu članovi našeg kluba”, stoji u obavijesti iz kluba, a uz to su dodali:

“Naša tri trenera mlađih kategorija će biti sa vama cijelo vrijeme. Trening će biti popraćen glazbenim ugođajem, a po završetku treninga za sve sudionike osigurana je pizza, kako bi vratili utrošenu energiju. Bočice sa tekućinom ponesite jer se držimo mjera.”

Što se rasporeda treninga tiče, od 11 sati će trenirati djevojčice, a od 12 sati dječaci.

Vezano
1 komentar
  1. Toni Svoboda piše:

    Bravo dečki ! Nadam se a je odaziv bio dobar.

Komentari su zatvoreni.