Otvoren dječji vrtić u Svetom Ivanu Žabnu

Župan Darko Koren jučer je svečano otvorio dječji vrtić u općini Sveti Ivan Žabno, u potpunosti novoizgrađen objekt vrijedan 7,6 milijuna kuna koji će pohađati 60 vrtićaraca u dobi od tri godine života do polaska u osnovnu školu. Svečanom otvorenju uz župana su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, načelnik Općine Nenad Bošnjak sa suradnicima, predsjednik Općinskog vijeća Krešimir Habijanec, ravnateljica vrtića Marinela Kemenović te predsjednik Uprave tvrtke Radnik d.d. Križevci Mirko Habijanec  i predsjednik Nadzornog odbora te tvrtke Darko Jambreković.

Načelnik Bošnjak izrazio je zadovoljstvo što je projekt izgradnje, financiran sredstvima iz europskih fondova, uspješno priveden kraju napomenuvši  kako će vrtić biti od velike pomoći mladima u formiranju obitelji.

Otvorenjem ovog objekta, ali i školske sportske dvorane koja se trenutno gradi znatno ćemo podići kvalitetu života za naše stanovnike“, istaknuo je načelnik te zahvalio i roditeljima koji će koristiti uslugu dječjeg vrtića.

Ravnateljica Marinela Kemenović istaknula je partnerski odnos koji je vrtić uspostavio s roditeljima, a čestitku je uputio i predsjednik Uprave tvrtke Radnik Mirko Habijanec koji je kazao kako se ovakvim projektima snažno utječe na poboljšanje demografske slike i životnog standarda mještana.

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.