Veliko priznanje za OŠ Ljudevita Modeca: Izvedba Orašara dobitnik Povelje za Naj-akciju u 2020. godini

Predstava „Orašar“ koju su pripremili i izveli učenici i učitelji Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci dobitnik je Povelje za Naj-akciju u 2020. godini.

Naime, svake godine Koordinacijski odbor akcije Grad Križevci-prijatelj djece izabire po jedan projekt te izvješće o provedbi dostavlja Središnjem koordinacijskom odboru akcije Gradovi i općine – prijatelji djece. Ove godine je tako pristiglo ukupno 57 prijava za naj-akciju, a našoj akciji dodijeljena je Povelja za Naj-akciju na današnjem online savjetovanju i proglašenju novih gradova/općina – prijatelja djece i Naj-akcija u ovoj godini.

Svečanost je otvorila prof.dr.sc. Aida Salihagić Kadić, predsjednica Središnjeg koordinacijskog odbora akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“ i predsjednica Saveza DND-a Hrvatske koja je još jednom naglasila značaj ove akcije i čestitala svim dobitnicima.

Ove godine bilo je prijavljeno 57 aktivnosti za naj-akciju iz svih krajeva Republike Hrvatske, a uz gradove Čakovec, Koprivnicu, Zabok, Zagreb i Rijeku, Križevci su odabrani za prezentaciju svoje akcije koju su predstavili profesorica Sandra Poštić te vršitelj dužnosti ravnatelja Osnovne škole Ljudevita Modeca Goran Ljaljić.
Ovo je svakako još jedno priznanje ovom projektu u koji je uloženo puno truda od strane djelatnika škole i učenika, a u kojem je sudjelovalo 275 učenika i 33 učitelja, roditelji, građani, prijatelji škole, obrtnici, tvrtke, udruge i pojedinci.

Vezano

Komentari su zatvoreni.