Učenica SŠ “Ivan Seljanec” osvojila prvu nagradu za svoj likovni rad na natječaju “Moja županija bez korupcije”

Učenica Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križevci, Lucija Štefun osvojila je 1. nagradu za svoj likovni rad na natječaju „Moja županija bez korupcije“.

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv korupcije koji se obilježava 9. prosinca, Antikorupcijsko povjerenstvo Koprivničko-križevačke županije, održalo je dodjelu nagrada u sklopu natječaja „Moja županija bez korupcije“ za mentore učenika čiji su radovi proglašeni najboljima.

“Naša Lucija Štefun, učenica 1.a razreda osvojila je 1. nagradu u kategoriji likovni rad za učenike srednjih škola, za svoj rad pod nazivom – Život u svijetu korupcije”, rekla je pedagoginja Tamara Vrhovec

Župan Darko Koren i predsjednik Županijske skupštine i potpredsjednik županijskog Antikorupcijskog povjerenstva Željko Pintar čestitali su učenicima i mentorima, te podijelili nagrade za učenike i priznanja za učenike i mentore.

Prijemu su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnica Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine i pravne poslove Marina Horvat, viša savjetnica za pravne poslove koja vodi stručne poslove Antikorupcijskog povjerenstva Jelena Drakulić te Vlatka Grotić-Samaržija kao članica Antikorupcijskog povjerenstva.

Vezano

Komentari su zatvoreni.