Ispred Doma zdravlja u Križevcima postavljen šator za trijažu pacijenata

Nakon što su prošlog tjedna ispred domova zdravlja u Koprivnici i Đurđevcu postavljeni šatori i kontejneri u kojima se obavljaju poslovi trijaže pacijenata, trijažni šator je postavljen i ispred Doma zdravlja u Križevcima kako bi uz ranije postavljen kontejner, pacijenti i zdravstveni djelatnici imali što adekvatnije uvjete s obzirom na dolazak hladnijih dana i pogoršanja vremenskih uvjeta te povećanje broja testiranja i novooboljelih od bolesti COVID-19 na području Koprivničko-križevačke županije.

Županijski Stožer je prepoznao nužnu potrebu postavljanja šatora i kontejnera, a postavljeni su  u suradnji s Ravnateljstvom civilne zaštite RH i uz pomoć Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite.  Šator je namijenjen pacijentima koji ispred Doma zdravlja čekaju na ulazak u ambulante budući da sukladno epidemiološkim mjerama i preporukama nije moguć njihov ulazak u većem broju, zbog sprečavanja širenja zaraze koronavirusom.

Molimo građane za razumijevanje i strpljenje na ulazima u ambulante domova zdravlja i u Koprivnici i Đurđevcu, obzirom na povećane potrebe za obradama i zdravstvenim pregledima. Podsjećamo kako je pridržavanje svih mjera i  zdravstvenih uputa od ključne važnosti jer samo odgovornim ponašanjem možemo smanjiti intenzitet širenje zaraze koronavirusa te time zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.