Gradonačelnik Rajn održao prijem za policijske djelatnike povodom Dana policije

Povodom Dana policije koji se obilježava 29. rujna, gradonačelnik Mario Rajn upriličio je prijem za policijske službenike Policijske postaje Križevci.

Gradonačelnik im je čestitao Dan policije i blagdan njihovog zaštitnika sv. Mihovila te istaknuo kako je ova godina vrlo zahtjevna i za policiju. Tom se prilikom zahvalio policijskim službenicima na njihovom angažmanu na terenu oko propusnica pohvalivši kvalitetnu suradnju gradske uprave, Policijske postaje i Policijske uprave.

Osvrnuo se i na program sigurnosnih kamera te je kazao kako su one prvenstveno u funkciji prevencije kako bi Križevci ostali miran, siguran grad, grad po mjeri obitelji uz nastavak kvalitetne suradnje s Policijskom postajom Križevci.

Načelnik Policijske postaje Križevci Ivan Pukec izrazio je zadovoljstvo suradnjom s Gradskom upravom i nadu  da će se takva suradnja nastaviti i dalje. Načelnik Pukec dodao je kako vjeruje da će uspjeti održavati sigurnost u ovom gradu i tako zadržati status jednog od najsigurnijih gradova u Hrvatskoj, a sve u cilju poboljšanja života u Gradu Križevcima te okolnim općinama.

Prijemu su, uz načelnika PP Križevci, prisustvovali i policijski službenici, dok je u ime Grada, osim gradonačelnika, nazočan bio i njegov zamjenik Mario Martinčević.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.