Škola brzog čitanja i mudrog učenja Križevci započinje s radom!

Škola brzog čitanja i mudrog učenja Križevci poziva na Dan otvorenih vrata! Upoznajte se s programima, sudjelujte s djecom na zanimljivim, poučnim i zabavnim radionicama!

Škola brzog čitanja i mudrog učenja je jedinstvena škola u Hrvatskoj i namijenjena je svima koji žele uz manje dosade, truda i potrošenog vremena postići bolje rezultate u školi, na fakultetu, poslu te u svakodnevnom životu. U Školi serazvijaju i proširuju kapaciteti za učenje tako što polaznike učimo posebno razvijenim tehnikama brzog čitanja, organizacije gradiva, tehnikama brzog i dugoročnog pamćenja, vještinama izdvajanja bitnih informacija iz nekog gradiva te prezentacijskim tehnikama.

Trenutno imamo dva programa s kojima ćemo započeti ovu jesensku avanturu u Križevcima.

 

Mudro učenje od prvog koraka je program namijenjen učenicima prvih i drugih razreda koji potiče razvojne sposobnosti djece ranog školskog uzrasta te pomaže u savladavanju poteškoća u učenju čitanja, pisanja, računanja, organizacije i izdvajanja bitnih elemenata iz gradiva, usmenog izražavanja te razvoja samopouzdanja kod djece. Susreti traju osam mjeseci jednom tjedno.

Sama Škola brzog čitanja i mudrog učenja je namijenjena učenicima osnovne i srednje škole, a susreti su jednom tjedno po tri školska sata kroz šest mjeseci.

Kroz nekoliko mjeseci će započeti i Škola brzog čitanja i mudrog učenja za odrasle!

Dođite i pogledajte naš materijal, rad, sudjelujte u zanimljivim prikazima te naučite zanimljivu igru pamćenja!

Dan otvorenih vrata naših programa je ČETVRTAK, 24.9.2020.

U 17.30 bit će prezentacija programa MUDRO UČENJE – OD PRVOG KORAKA.

U 19.00 će biti prezentacija ŠKOLE BRZOG ČITANJA I MUDROG UČENJA.

Nalazimo se u Drage Grdenića 7, dvorana 3 na katu. Prijave su obavezne! Za prijave i sve informacije možete nas dobiti na kontakte:

www.BrzoCitanjeiUcenje.eu
BrzoCitanjeiUcenjeKZ@gmail.com

SBCiMUKrizevci, 098 1936393

Pozdravlja vas mudra sovica, naš logo, željna novih znanja!

Vezano

Komentari su zatvoreni.