Nikola Moro pobjedu mlade reprezentacije Hrvatske posvetio Karlu Sokaču

U-21 reprezentacija Hrvatske danas je u Varaždinu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo uvjerljivo pobijedila izravnog konkurenta Grčku s 5:0 i osvojila važna tri boda.

Hrvatska je već nakon 45 sekundi krasnim golom Nikole Mora, a u 5. minuti na 2:0 povisio je Lovro Majer. Moro i Majer zabili su još po jedan gol, a u strijelce je upisao i Petar Musa.

“Bili smo jako željni igre jer nismo igrali jako dugo za reprezentaciju. Tko god da se našao na drugoj strani ne bi se dobro proveo. Baš smo komentirali da se dugo nismo ovako dobro osjećali na terenu, ali sad to sve moramo zaboraviti i okrenuti se Češkoj. To će biti potpuno drukčija utakmica“, rekao je kapetan mini Vatrenih Nikola Moro i onda emotivno dodao:

“Posvećujem ovu pobjedu našem izborniku i članovima stručnog stožera koji nisu bili s nama. Isto tako danas sam se čuo s tatom Karla Sokača, koji je imao prometnu nesreću i njemu posvećujemo ovu pobjedu. Nadam se da će mu to značiti i da će se brzo i uspješno oporaviti.”

Nakon što su prije nekoliko dana financijsku pomoć za nastavak rehabilitacije Karla Sokača skupili igrači zagrebačkog Dinama, isto su danas ponovili i mladi reprezentativci, potvrdio je Davor Sokač, otac nesretnog mladića za Prigorski.hr.

Uplate za pomoć u nastavku rehabilitacije i dalje se mogu izvršiti na žiro račun Karla Sokača u Zagrebačkoj banci – HR4223600003248916159, Kalnička 64, 48260 Križevci.

Za uplate izvan Hrvatske potrebni su podaci – SWIFT: ZABAHR 2x, VAT BROJ: HR92963223473.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.