Lijepa gesta: Igrači Dinama skupili novac za nastavak liječenja Karla Sokača

Nogometaši zagrebačkog Dinama, aktualnog prvaka Hrvatske, nakon jučerašnje su utakmice protiv Osijeka skupili novac za nastavak liječenja mladog Karla Sokača, talentiranog golmana Radnika koji je teško stradao u novogodišnjoj noći.

Karlo je završio s ozljedama vratnih kralježaka, oduzetim nogama i lijevom rukom, a nakon nekoliko obavljenih operacija, uslijedila je višemjesečna rehabilitcija u Varaždinskim toplicama. Tamo se nalazi od 28. siječnja, no Karlo i njegova obitelj nedavno su se suočili s problemom.

“Karlu je HZZO skinuo toplice sa 31.srpnja., ja sam mu platio do 28.kolovoza i sada sam skupio za još 6 dana. Trebao bi barem još 3 mjeseca biti u toplicama. Sad je krenuo desni palac na ruci, mislim da bi mu se mogli prsti vratiti. Ako je tko u mogućnosti da mu pomogne, barem u visini jedne dnevne kave, bilo bi super”, skromno je poručio Davor Sokač, otac mladog Karla.

Apel je stigao do Maksimira, te su jučer igrači i uprava Dinama skupili novac za nastavak rehabilitacije u Varaždinskim toplicama.

“Neizmjerno smo zahvalni da su se igrači i vodstvo Dinama sjetili Karla, koji je nekada branio u mlađim kategorijama “plavih”, i skupili novac”, rekao je za 24 sata Davor Sokač, otac nesretnog mladića.

Uplate se i dalje mogu izvršiti na žiro račun Karla Sokača u Zagrebačkoj banci – HR4223600003248916159, Kalnička 64, 48260 Križevci.

Za uplate izvan Hrvatske potrebni su podaci –  SWIFT: ZABAHR 2x, VAT BROJ: HR92963223473.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.