Dvojica Križevčanina pozvana na prvo okupljanje socca reprezentacije pod vodstvom novog izbornika

Na terenima nogometnog centra Zlatna Lopta na zagrebačkom Žitnjaku, 22. i 23. kolovoza zakazano je okupljanje hrvatske malonogometne reprezentacije pod vodstvom novog izbornika, mladog Bjelovarčanina Željka Ostrmana.

Dva dana priprema bit će svojevrsno uigravanje za nadolazeći HEP Adria Cup, međunarodni turnir koji će se održati zadnjega vikenda u kolovozu na istoimenoj lokaciji.

Novi izbornik napravio je širi popis od 30 igrača, a iz mini priprema iskristalizirat će se 15 reprezentativaca koji će dobiti priliku zaigrati na tome turniru. Na popisu su se našla i dva igrača iz Križevaca – Vedran Vrhovec i Marko Švagelj.

”Većinu njih uočio sam na nedavnoj završnici Socca Prvenstva Hrvatske u malom nogometu, a na popisu su se našli i poneki igrači koji su već imali prilike braniti boje Hrvatske. Dakle, priliku će dobiti dosta novih imena, a ”starosjedioci” će sigurno pomoći novim igračima da se dobro uklope. Ono što će mene zanimati je kako će dečki zajedno funkcionirati. Želim napraviti dobru momčad i izvući maksimum iz nadolazećeg okupljanja” kazao je izbornik Ostrman te nadodao kako vjeruje da su svi igrači, kao i on, jednako motivirani za sve ono što ih očekuje.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.