Projekcijama 3. Robin ljetnog kina na Nemčiću završila Križevačka ljetna špica

Ljeto u dvorištu, Križevačko likovno ljetno, 3. Robin ljetno kino na Nemčiću, Crosscity Buckets, Prigorski mužikaši, programi Gradske knjižnice „Franjo Marković“ i Pučkog otvorenog učilišta te Sportske zajednice bili su dio Križevačke ljetne špice koja je završena zatvaranjem 3. Robin ljetnog kina. Tijekom vikenda održane su čak 3 filmske projekcije koje su privukle velik broj posjetitelja.

Tijekom lipnja, srpnja i kolovoza održano je više od 50 raznih događaja poput izložbi, predstava, filmskih projekcija, stand-up komedija, koncerata, sportskih aktivnosti, radionica i edukacija. Uz križevačke okuse ljeta građani su se mogli osvježiti Križevačkim pivom u restoranu Tomislav, a tijekom srpnja i Prigorskom limunadom u hotelu Kalnik te zasladiti Križevačkom tortom u Gradskoj kavani.

Iako su se događanja morala prilagoditi i odvijati sukladno propisanim epidemiološkim mjerama, organizatori iskazuju zadovoljstvo što se većina planiranih događanja održala te se zahvaljuju svim posjetiteljima što su podržali i posjetili programe te se pridržavali svih potrebnih epidemioloških mjera zaštite.

Vezano

Komentari su zatvoreni.