Za 8. Crosscity Buckets stigla nova tabla na gimnazijsko igralište, specijalno dizajnirana za turnir

Križevci će i osmu godinu u nizu biti poprište Crosscity Bucketsa, turnira u uličnoj košarci koji će se održati 11. srpnja pod sada već ustaljenim sloganom – ULICA TO SMO MI.

Igrat će se po službenim FIBA 3 x 3 pravilima, na profesionalnoj podlozi i sa licenciranim sucimaOrganizatori turnira najavljuju najbolje izdanje dosad, a da će tome doista i biti tako, potvrđuje i nova tabla koja je u nedjelju osvanula na igralištu kod gimnazije.

Dotrajala tabla zamijenjena je novom, koja je izrađena specijalno za Crosscity Buckets, krase je logo i grb turnira te će biti svojevrsna ostavština turnira koji je kroz ovih osam godina izrastao u respektabilan košarkaški event. Osim toga, organizatori najavljuju još brojna iznenađenja i novitete, no o tome više kroz naredni period.

Udruga organizator turnira po drugu je godinu zaredom Udruga P.O.I.N.T., dok je uz turnir i Udruga KVARK koja će osigurati tehničku podršku tijekom turnira, a i ugostit će after party u Galeriji K2. Turnir se održava uz pokroviteljstvo Grada Križevaca.

Prijave za turnir su već otvorene, stoga požurite i prijavite svoju ekipu putem linka https://tinyurl.com/buckets2020.

Sve dodatne upite možete poslati na mail: krizevackibasket@gmail.com, putem mobitela (+385915796465 – Dejan Hrlec) ili u inbox Facebook stranice turnira: https://www.facebook.com/CrosscityBuckets/.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.