Na području županije potvrđena dva nova oboljenja COVID-19 infekcijom

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako su  pristigli nalazi testiranih uzoraka na koronavirus izuzetih iz opće populacije u protekla 24 sata te su potvrđena dva nova slučaja oboljenja COVID-19 infekcijom. Riječ je o bliskim kontaktima ranije pozitivne osobe na koronavirus kojima je određena mjera kućne samoizolacije.

Od početka epidemije na području Koprivničko-križevačke županije ukupno je zabilježeno 98 oboljenja COVID -19 infekcijom, a mjerom kućne samoizolacije obuhvaćeno je 16 osoba.

S obzirom na aktualni razvoj epidemiološke situacije i povećanje broja oboljelih osoba od bolesti COVID-19, Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije koji je danas održao i koordinaciju, još jednom apelira na sve stanovnike na odgovorno ponašanje te striktno pridržavanje  svih uputa HZJZ-a i Nacionalnog Stožera civilne zaštite, svih općih mjera zdravstvene zaštite primjenjivanjem socijalne distance, održavanjem higijenskog standarda i dezinfekcije te nošenjem zaštitnih maski u zatvorenim prostorima u kojima se okuplja veći broj ljudi.

Vezano

Komentari su zatvoreni.