Blues Rock Trio otvorio prvo Ljeto u dvorištu

Subotnjim koncertom otvoreno je Ljeto u dvorištu, zajednička manifestacija Grada Križevaca i Udruge KVARK. U dvorištu Galerije K2 koncert je održao Blues Rock Trio – Romana Orešnik, Josip Pavlović i Goran Markić

Udruga K.V.A.R.K. i Grad Križevci ovog će ljeta križevačku kulturnu scenu i društveni život građana obogatiti programom nove manifestacije pod nazivom „Ljeto u dvorištu“ koja je otvorena 20. lipnja i trajat će do 1. kolovoza 2020. godine! Glazba, film, kazalište, izložbe, i još mnogo raznolikih kulturnih sadržaja očekuje sve posjetitelje u dvorištu Galerije K2.

Prvo izdanje „Ljeta u dvorištu“ donosi šest koncerata različitih glazbenih žanrova orijentiranih na domaću glazbenu scenu, šest DJ programa među kojima se nalaze svima dobro poznata imena poput Marija Kovača i Pere Fullhousea, dva stand-up comedy showa Lajnap komičara Vlatka Štampara i Aleksa Curaća Šarića koji će križevačku publiku nasmijati do suza, dvije književne večeri, kazališnu predstavu Ivana Ožegovića „10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života“, izložbe, projekcije filmova iz dokumentarne riznice Restart Labela, edukativne radionice i četvrto izdanje KUFER uličnog festivala koje će se održati 4. srpnja. Sadržaji su namijenjeni svima, od najmlađe publike pa do publike u „ozbiljnim“ godinama, a vjerujemo da će ovim programom Križevci „živnuti“ u vruće ljetno doba, a posjetitelji uživati u kvalitetnom provođenju slobodnog vremena.

Vezano

Komentari su zatvoreni.