Blagdanski ugođaj u Podravini i Prigorju

KOPRIVNICA, KRIŽEVCI, ĐURĐEVAC – Puhački orkestar Grada Koprivnice priređuje sutra veliki blagdanski koncert, na kojem će im se pridružiti brojni priznati lokalni glazbeni umjetnici. Uz puhače na čelu s dirigentom Tihomirom Klaučekom, nastupit će Ana Lice uz klavirsku pratnju Natalije Imbrišak, pjevački zbor Župe blaženog Alojzija Stepinca, Marko Košutić, Kvartet saksofona, Praline, Zgubidani, KUD Koprivnica i plesna grupa Ola, la. U pauzama će posjetitelje zabavljati Nikola Novosel – Miško. Uz besplatan ulaz, početak koncerta u sportskoj dvorani srednje škole najavljen je za utorak u 19 sati.

‘Hvala ti moj dobri anđele’ nazvan je veliki božićni koncert u Križevcima, na kojem će sutra nastupiti brojni glazbeni sastavi uz posebnu gošću, sopranisticu Lidiju Horvat Dunjko. Koncert je humanitarnog karaktera, prikupljat će se dobrovoljni prilozi za pomoć djeci bez roditeljske skrbi s područja grada i okolnih općina, smještenima u udomiteljskim obiteljima i Samostanu sestara Bazilijanki. Uz Lidiju Horvat Dunjko, nastupit će Ana Fortuna, Vokalni sastav Allegro, City Gospel, Hrvatsko pjevačko društvo Kalnik, Tamburaški orkestar Glazbene škole Alberta Štrige, križevački Gradski puhački orkestar i Udaraljkaški sastav ‘Evil Drummers’. Koncert u sportskoj dvorani škole Ljudevita Modeca počet će u utorak u 19,30 sati.

A veliki bor koji je u nedjelju navečer krasio sportsku dvoranu u Đurđevcu tijekom velikog blagdanskog koncerta, na inicijativu izvršne voditeljice projekata Turističke zajednice đurđevačke Podravine Verice Rupčić bit će postavljen na Trgu sv. Jurja, ispred Đurđevečke iže. Sutra poslijepodne će ga okititi osnovci škole Grgura Karlovčana pod vodstvom učiteljice Željke Mihočke. Kićenje je najavljeno za 13,30 sati, a Đurđevčani su pozvani da im se pridruže te svoje želje za 2011. u obliku kuglica, mašni i sličnih maštovitih ukrasa stave na bor, kako bi im se one i ostvarile, rekla je Verica Rupčić.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.