Rajn i Martinčević obišli Đurđic u kojem počinju radovi na vodovodnoj mreži

U Đurđicu kreću radovi na izgradnji vodoopskrbne mreže čime će stanovnici tog područja Grada Križevaca konačno dobiti pitku vodu. Obzirom na činjenicu da će radove na izgradnji vodovoda u dužini od 2 kilometra, u cijelosti financirati Grad Križevci, danas su to mjesto obišli gradonačelnik Mario Rajn i zamjenik Mario Martinčević.

„Nakon niza godina, konačno će mještani Novoga Đurđica i dijela Starog Đurđica koji još nije uključen u vodovodnu mrežu, dobiti pitku vodu. Zahvaljujemo na suradnji Gradu koji je prepoznao i potrebe ovakvih manjih ruralnih sredina kao što je naša. Također se zahvaljujemo gradonačelniku i zamjeniku na dostupnosti i maksimalnom angažmanu, a bez obzira što se nekima to i ne sviđa, moram istaknuti da se u ovakvom obimu nikada prije nije radilo na ovom području.“ rekao je prilikom obilaska, predsjednik Mjesnog odbora Dragutin Lacković.

Grad Križevci je u suradnji s Mjesnim odborom proveo već niz aktivnosti u Starom i Novom Đurđicu te u Lemešu Križevačkom, kao što su: zamjena stolarija u Lemešu Križevačkom, asfaltiranje pojedinih odvojaka u tim naseljima, asfaltiranje prilaza ispred vatrogasnog doma u Starom Đurđicu, a u tijeku je izvođenje radova na društvenom domu u Novom Đurđicu.

Bez obzira na novonastalu situaciju i smanjenje gospodarskih aktivnosti, a koja će se u značajnoj mjeri odraziti i na smanjenje prihoda gradskog proračuna, Grad ne staje s aktivnostima i radovima te će se oni koji su prioritetni, a to su svakako oni koji poboljšavaju životni standard naših građana, nastaviti i dalje.

Vezano

Komentari su zatvoreni.