Gradilišta u Križevcima: Provjerite kako napreduje gradnja nadvožnjaka i novog parka

Gradonačelnik grada Križevaca Mario Rajn i pročelnik UO za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Krešimir Brunović danas su obišli trenutne radove na području grada Križevaca. Obišli su radove na spomeniku hrvatskim braniteljima i uređenju parka te radove na izgradnji nadvožnjaka preko željezničke pruge na državnoj cesti D 22.

Što se tiče radova na spomeniku hrvatskih branitelja i parku u Ulici Franje Tuđmana u Križevcima, završena je I. faza spomenika te je uređen park sa novim drvećem, pješačkim stazama i dječjim igralištem. Radove je izvodila tvrtka Filabeton iz Križevaca. Natječaj za II.fazu spomenika prijavljen je na natječaj Ministarstva hrvatskih branitelja.

Radovi na izgradnji nadvožnjaka preko željezničke pruge na državnoj cesti D 22 obišli su s predstavnikom investitora Hrvatske ceste mr.sc. Ozrenom Gverićem, dipl.ing.građ. i Petrom Plazina, glavnim nadzornim inženjerom ispred tvrtke Investinženjering d.o.o. Investitor za I. i II. fazu su Hrvatske ceste, a radove izvode tvrtke Zagorje gradnja d.o.o i Geotehnika d.o.o. iz Zagreba. Za III. fazu investitor je Grad Križevci, izrađen je i glavni projekt, a javna nabava predviđena je za lipanj. Rok za završetak sve III. faze je lipanj 2021.

Vezano

Komentari su zatvoreni.