U Križevcima razgovarano o daljnjim aktivnostima u sklopu projekta Aglomeracije

U Gradskoj upravi Grada Križevaca, danas je održan sastanak na temu izgradnje vodovodne i komunalne infrastrukture na kojem su prisustvovali gradonačelnik Mario Rajn, zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević, zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda Davor Vukmirić i direktorica Vodnih usluga d.o.o. Križevci Helena Kralj Brlek dok se saborski zastupnik Branko Hrg ispričao obvezama u Saboru.

Obzirom na nedavni potpis Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava i Ugovora o sufinanciranju projekta Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Križevci, sastanak je bio prilika da se njegovi sudionici kao odgovorne osobe za ovaj projekt, dogovore o daljnjim aktivnostima i provedbi projekta.

Ovom je prilikom ponovo istaknut doprinos svih strana realizaciji projekta, koji je zajedničkim naporom uspješno doveden do faze realizacije.

Zahvaljujući ovakvoj koordiniranoj suradnji na svim razinama, pri čemu su s lokalne razine velike napore uložili gradonačelnik Mario Rajn i direktorica Vodnih usluga Helena Kralj Brlek, a s državne razine iza projekta stali zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda Davor Vukmirić i saborski zastupnik Branko Hrg, veliki dio Križevaca, odnosno križevačkih naselja dobit će vodovodnu i komunalnu infrastrukturu. Suradnja se nastavlja i dalje, obzirom da će 76 milijuna, koliko je preostali iznos za  sufinanciranje, zajednički osigurati Ministarstvo zaštite okoliša i energetske učinkovitosti, Hrvatske vode i Grad Križevci.

Vezano

Komentari su zatvoreni.