Održan završni sastanak projekta „Svijest Akcija Volja Jačanje Energija Trening MLADIH“

U sklopu projekta „Svijest Akcija Volja Jačanje Energija Trening MLADIH“ u prostorima Županijske uprave u srijedu, 15. siječnja 2020. održan je posljednji sastanak Projektnog tima za provedbu istoimenog Projekta.

Članovi Projektnog tima izvršili su analizu svih aktivnosti te je utvrđeno da su izvršeni svi glavni ciljevi– provedeno je istraživanje o potrebama mladih, održane su radionice i tribine s mladima i učenicima završnih razreda srednjih škola, a Radna skupina uz koordinaciju „PORE“ izradila je Razvojni program za mlade Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2021.-2027. godine kojeg je Županijska skupština Koprivničko-križevačke županije donijela na 16. sjednici održanoj 2. prosinca 2019. godine.

Projektni tim je zaključio kako su aktivnosti provedene u zadanim vremenskim okvirima  s posebnim naglaskom na ostvarenoj daljnjoj održivosti Projekta. Važno je istaknuti kako su stvorene nove komunikacije sa Savjetima u državi te je na nekoliko sastanaka preneseno iskustvo i znanje stvoreno ovim Projektom. Na kraju sastanka upućena je i zahvala medijima koji su pomogli u promicanju vidljivosti provedenih aktivnosti.

 

 

Vezano

Komentari su zatvoreni.