U Križevcima u travnju Global Azure Bootcamp 2018.

U subotu, 21. travnja 2018. od 9 sati Razvojni centar i tehnološki park Križevci postat će jedna od gotovo 250 lokacija diljem svijeta na kojima će se održati Global Azure Bootcamp 2018. Riječ je o jednodnevnom tehnološkom događaju posvećenom platformi Microsoft Azure za računarstvo u oblaku.

Uz Križevce, hrvatska inačica događaja još se održava u Tehnološkom parku Zagreb u organizaciji Razvojne agencije Zagreb – TPZ d.o.o., a sudjelovanje u križevačkom Bootcampu je besplatno uz obaveznu registraciju na Meetup stranici IT Pro User Grupe Križevci.

Križevački događaj organiziraju IT Pro User Grupa Križevci kao dio hrvatskog MSCommunity-a, Microsoft, Grad Križevci i Križevački poduzetnički centar, a sudionici događaja imat će priliku poslušati više zanimljivih predavanja o Microsoftovim cloud tehnologijama.

Što je Azure? Azure je Microsoftova cloud platforma koja nudi integrirani paket cloud usluga – analitiku, računarstvo, web i mobilne aplikacije, umrežavanje, pohranu i slično. Među predavačima u Križevcima bit će najpoznatiji stručnjaci za Microsoftove tehnologije u Hrvatskoj: Tomislav Bronzin, Gabrijela Vratarić, Tomica Kaniški, Romeo Mlinar, Marin Franković, Hrvoje Kusulja i Saša Kranjac.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.