Gradonačelnik održao prijem za medije

Gradonačelnik Mario Rajn danas je održao prijem za medije, na kojem je bio i predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović, a obojica su iskoristila ovu priliku kako bi zahvalili medijima na suradnji u prošloj godini te pozvali novinare da prate i ovogodišnje aktivnosti. Gradonačelnik je rekao da se nastoji građane što više uključiti u proces odlučivanja, posebno kad je riječ o projektima kao što je izrada strategije Grada Križevaca ili traženje mišljenja i prijedloga građana o tome kako će izgledati ulaz u grad.

Da gradsko vodstvo sluša i uvažava prigovore medija i građana, vidi se i po pokušaju što kvalitetnijeg rješavanja problemu koji se javio prošle godine, a vezano na očito premali smještajni kapacitet u gradskom vrtiću.
„Svjesni te problematike ove godine proširujemo kapacitet vrtića, a što je jedan od većih investicijskih zahvata“. Rekao je gradonačelnik, naglasivši i veliki projekt dvorane koja će se graditi kod Osnovne škole Ljudevita Modeca, a čime se stvaraju i preduvjeti za skoro ostvarivanje jednosmjenske nastave.

Marko Katanović zahvalio je medijima na praćenju sjednica Gradskog vijeća te istaknuo dobru suradnju između gradonačelnika i njega, kao predsjednika Vijeć,a dodavši da je obnova atletske staze koja je započela, također jedan od projekata za koji se zajednički zalažu.

Vezano

Komentari su zatvoreni.