Nastupom na Adventu i u crkvi sv. Ane HPD Kalnik završio zborsku godina 2019.

HPD “Kalnik” Križevci svoju je zborsku godinu 2019. završio dvama nastupima, u petak 20. prosinca na Strossmayerovom trgu u sklopu Adventa i večeras u župnoj crkcu sv. Ane, gdje su zboraši pjevali u sklopu mise te održali mali koncert nakon mise za sve prisutne.

Na Adventu prisutnom mnoštvu HPD je otpjevao pet prigodnih skladbi “Mehki snežek”, “Preveliku radost”, “Joy To The World”, “Ring Christmas Bells” i zajedno s dječjim zborom OŠ Ljudevita Modeca Križevci skladbu “Jingle Bells”. Topla i lijepa izvedba, kako su neki prisutni komentirali, uljepšala je Križevački Advent.

Večeras u župnoj crkvi sv. Ane u sklopu mise HPD je otpjevao skladbe “Poslan bi anđel Gabrijel”, “Gospodine smiluj se”, “Psalam – aleluja”, “Padaj s neba”, “Svet”, “Jaganjče božji”, “Visom leteć”, “Zlatnih krila”, “Raduj se o Betleme”, “Od angela Gabrijela”, dok su nakom mise u sklopu kratkog koncerta otpjevane “Zdrava devica”, “Mehki snežek”, “Preveliku radost”, “Ring Christmas Bells” i “Joy To The World”.

Lijepim blagdanskim pjesmama otpjevanim na ova dva zadnja nastupa kao i na nastupu u sklopu Božićnog sajma u nedjelju 15. prosinca, zboraši HPD-a završili su uspješnu 2019. godinu u kojoj se, između ostalog, mogu pohvaliti i srebrnom plaketom osvojenom na ovogodišnjoj Smotri hrvatskih pjevačkih zborova u Rovinju.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.