Objavljen program Adventa u Križevcima

Pred nama je treći Advent u Križevcima!

Od 6.12.19. na Storssmayerovom trgu uz božićne ukrase očekuje vas klizalište, bogata ugostiteljska ponuda, koncerti, Božićni sajam te događanja za male i velike! Advent će trajati do 12. siječnja 2020. godine.

Otvorenjem Adventa u Križevcima, 6.12.2019. Križevcima će zavladati blagdanski božićni duh. Manifestacija će po treći put građanima ponuditi program unutar kojega i mlađi i stariji mogu pronaći nešto za sebe. Božićni ukrasi i dekoracije, klizalište s ledenom stazom oko fontane, škola klizanja za osnovnoškolce, ugostiteljska ponuda, te brojni glazbeni nastupi obilježit će program ovog Adventa.

U petak vas od 19:00 sati očekuje svečano paljenje božićnih žaruljica, besplatno klizanje, druženje s vilenjacima i sv. Nikolom te pjesma i zabava uz grupu Tragovi.

U sklopu manifestacije održat će se humanitarne akcije, tradicionalni Božićni sajam koji će okupiti obrtnike, OPG-ove i umjetnike sa ponudom jedinstvenih i unikatnih proizvoda, Božićni ples, Božićni domjenak za građane, a tu je i neizostavni dolazak Djeda Božićnjaka te Moto Mrazova. U Paviljonu će se održati brojni glazbeni nastupi, a svaki dan će u njemu biti postavljena kuća Djeda Božićnjaka. Naše najmlađe očekuje doček Nove godine u podne 31.12.19, s programom animacije od 11h, a u večernjim satima tradicionalno se priprema gradski doček uz Joker bend te valcer i vatromet u ponoć.

Uz brojne glazbene nastupe neće nedostajati božićnih pjesama, a sve će obogatiti miris blagdanskih delicija ugostiteljskih kućica stoga pozivamo sve građane da nam se pridruže i obogate ovaj Advent.

Organizatori ovogodišnjeg Adventa su Grad Križevci i Turistička zajednica grada Križevaca.

Vezano

Komentari su zatvoreni.