Održan susret pjevačkih zborova Udruga Matice umirovljenika

U srijedu, 20.11.2019., u prostoru sportske dvorane Osnovne škole “Ljudevita Modeca” održao se 7. susret pjevačkih zborova Matice umirovljenika Hrvatske. Program je započeo izvedbom himne Republike Hrvatske te su nakon otvorenja i pozdravnih riječi, krenuli sami nastupi pjevačkih zborova.

Nastupima je nazočio i gradonačelnik grada Križevaca, Mario Rajn, župan Koprivničko-križevačke županije, Darko Koren, saborski zastupnik Branko Hrg te gradonačelnik Grada Zagreba, Milan Bandić. Dupkom punoj sportskoj dvorani, uz veliko zadovoljstvo i sreću, obratio se gradonačelnik Mario Rajn. Zaželio je svima dobrodošlicu, dobar provod, da uživaju u našem Gradu te se toplo nada da će se u njega i vraćati.

Izrazio je koliko je bio iznimno počašćen kada je gospođa Fortuna predložila da se susret održi upravo u Križevcima te je otvorena srca prihvaćeno domaćinstvo i pokroviteljstvo. “Vrijednost zajednice satkana je od mnogih iskustava, uvjerenja i znanja pojedinaca” kazao je gradonačelnik te još jednom zahvalio na susretu koji predstavlja veliko zadovoljstvo i čast.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.