Zatvoren 22. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije

Dodjelom vrijednih nagrada za posjetitelje koji su sudjelovali u nagradnim igrama u nedjelju 10. studenoga  završen je 22. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije, najvažnija županijska gospodarska manifestacija  koju je službeno zatvorio župan Darko Koren. Župan, koji je ujedno i predsjednik Organizacijskog odbora manifestacije, uputio je zahvale svima koji su bili uključeni u organizaciju, naglasivši kako se ove godine predstavilo oko 240 izlagača koji su tijekom tri dana na najbolji način prezentirali obrtništvo u županiji.

“Svjedočili smo jednom od najboljih sajmova u proteklih nekoliko godina čime smo još jednom pokazali kako manifestacije ovog tipa imaju veliku vrijednost. Brojni izlagači promovirali su svoje proizvode i usluge, a pozitivna atmosfera koja je vladala na izlagačkim prostorima potvrdila je kako je osobni kontakt između izlagača i kupaca od neizmjerne važnosti. Hvala svima koji su se potrudili da Sajam bude ovako uspješan, ovo je zalog da nadolazeći bude još bolji“, kazao je župan.

U sklopu zatvaranja održana je i tradicionalna nagradna igra Sajma, čiji je glavni sponzor bila Mima namještaj, a glavna nagrada – kuhinja s kućanskim aparatima, otišla je u ruke Ivane Hrg Matušin iz Križevaca.

Također je održana i nagradna igra križevačkog Komunalnog poduzeća, a prvu nagradu – vrijedan televizijski prijemnik,  osvojila je Petra Marković iz Svetog Martina.

Manifestacija je održana u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su bili Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije koja je ujedno i nositelj tehničke organizacije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

(foto: prigorski.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.