KTC otvorio novi trgovački centar u Vrbovcu

Križevački lanac trgovina KTC otvorio je novi Trgovački centar KTC Vrbovec. Moderno i novoizgrađeno zdanje u svojem sastavu imat će supermarket, poljoljekarnu i restoran. Nakon pune 22 godine poslovanja u Vrbovcu, na istoj lokaciji, KTC otvara vrata potpuno novog Trgovačkog centra, te žiteljima Vrbovca i okolice na taj način zahvaljuje na povjerenju, koje je izgrađeno tijekom proteklih godina.

Supermarket će nuditi bogat asortiman prehrambene robe, s posebnim naglaskom na dnevno svježe meso, mlijeko i mliječne proizvode, delikatesnu robu, te dnevno svježe voće i povrće. U ponudi će biti i odličan izbor pića, čistila, kozmetike, kućnih potrepština, tehničke robe (televizori, računala, informatička oprema, bijela tehnika i drugo). Radno vrijeme supermarketa bit će svaki dan od 7 do 21 a nedjeljom od 7 do 14 sati.

Poljoljekarna će nuditi sredstva za zaštitu bilja, mineralna i organska gnojiva, sjemensku robu i sadni matrijal, profi supstrate i zemlju za cvijeće, stočnu hranu, opremu za navodnjavanje, opremu za podrumarstvo i vinogradarstvo, te alate za primjenu u poljoprivredi. Prodajno osoblje je educirano za savjetnike i distributere u prodaji sredstava za zaštitu bilja, kako bi svojim kupcima prenijeli što više znanja. Radno vrijeme poljoljekarne bit će od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati a subotom od 8 do 14sati.

Restoran i catering Vrbovec imat će u dnevnoj ponudi 5 vrsta toplih jela ali i a la carte ponudu. Vršit će uslugu cateringa. Prostor restorana moderno je uređen i pogodan za organizaciju svadbenih i drugh svečanosti. Može primiti do 400 gostiju. Radno vrijeme restorana bit će od ponedjeljka do subote od 7 do 20 sati.
U KTC Trgovačkom centru Vrbovec zaposleno je 54 djelatnika, a ova je investicija vrijedna oko 5 milijuna eura.

KTC je na hrvatskom tržištu 26 godina. Poslovne prostore ima u 25 gradova Lijepe naše. Osnovna djelatnost je trgovina u 27 supermarketa a kao dopuna ponude su 22 poljoljekarne, 15 benzinskih postaja i 21 restoran. Uz KTC posluje i KTC Jadran sa 3 hotela na jadranskoj obali (Baška Voda i Makarska). KTC zapošljava 1400 djelatnka.

Vezano

Komentari su zatvoreni.