U Križevcima održana završna konferencija projekta promicanja udomiteljstva 

U okviru obilježavanja Dječjeg tjedna u križevačkoj knjižnici “Franjo Marković” u petak 10. listopada održana je završna konferencija programa „I ti si dio podrške ! – Zajedno za djecu“ koji su tijekom tri godine organizirali i provodili  Udruženje “Djeca prva” u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Križevci i u suradnji s osnovnim školama iz Svetog Ivana Žabna i Križevaca i Udrugom Maslačak. Programom se promiče važnost udomiteljstva  i usklađenosti cijele zajednice kako bi se djeci u udomiteljskoj skrbi osigurali uvjeti za kvalitetan život i zdrav psihosocijalni razvoj.

Podršku programu je ispred Koprivničko – križevačke županije pružio zamjenik župana Ratimir Ljubić koji se obratio prisutnim sudionicima konferencije naglasivši dobru suradnju Županije sa svim dionicima sustava socijalne skrbi te kako će Županija i dalje pružati potporu.

Prigodnim riječima obratili su se i psihologinja Natalija Stanković iz udruženja “Djeca prva”,  pročelnik za društvene djelatnosti Grada Križevaca Sandro Novosel te ravnateljica Centra za socijalnu skrb Križevci Sanja Jakopović.

Izvor fotografija: prigorski.hr

Služba ureda župana

Vezano

Komentari su zatvoreni.