Na Strossmayerovom trgu započelo obilježavanje Dječjeg tjedna

Grad Križevci kao grad prijatelj djece i ove godine obilježava Dječji tjedan koji se obilježava svake godine prvi puni tjedan u listopadu. Na Strossmayerovom trgu okupila su se djeca predškolske, osnovnoškolske i srednjoškolske dobi. Nakon što ih je gradonačelnik pozdravio i nakon što su svi zajedno izgovorili moto „Ljubav djeci prije svega!“ zalijepili su svoje poruke odraslima.

Otvorenje Dječjeg tjedna su podržali i predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel, dječji gradonačelnik Tin Tepeš te njegova zamjenica Ana-Marija Vuković.

U dječjem tjednu održat će se razna događanja. U obilježavanje su se uključile brojne institucije, udruge, vrtići, škole među kojima su uz Grad Križevce, Centar za socijalnu skrb, dječji vrtići Sveti Josip, Zraka sunca, Čarobna šuma, vrtić Križevci, udruga Vrtuljak, udruga K.V.A.R.K., Radio Križevci, Gradski muzej Križevci, Gradska knjižnica „Franjo Marković“, stomatološka ordinacija dr. Jelene Princip, COOR Križevci, Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci, Zajednica športskih udruga Križevci i Društvo športske rekreacije Križevci.

Detaljan program moguće je vidjeti OVDJE.

Vezano

Komentari su zatvoreni.