Rukometaši KTC-a poraženi u pripremnoj utakmici u Petrinji

Rukometaši KTC-a iz Križevaca a su jučer u Petrinji odigrali svoju 5 prijateljsku utakmicu u ovom pripremnom razdoblju. Protiv iznimno jakog protivnika, drugoligaša RK Petrinja, zabilježen je još jedan poraz. Križevački rukometaši su dosad prikazali najbolju igru, posebno u obrani, što im je tijekom cijeloga poluvremena i donosilo rezultatsku prednost od 2 do 4 gola. Napad je bio kreativan i uz puno kretanja bez lopte stvarale su se sigurne pozicije za šut.

 

Drugo poluvrijeme domaćin mijenja gotovo cijelu postavu koja uspijeva anulirati prednost gostiju te prijeći u vodstvo koje ne ispušta do kraja utakmice. Već na ovoj utakmici se vidio dobar rad na treninzima i potencijal križevačke momčadi, koja uz još nešto doigravanja i uigravanja može i ove sezone igrati zapaženu ulogu u prvenstvu. U dosadašnjih pet utakmica priprema pobijedili su kombiniranu postavu Moslavine iz Kutine i rukometni klub „Maksimir Pastele“ iz Zagreba, a izgubili s minimalnom razlikom od rukometaša iz Virovitice i Ivanić grada, te sada Petrinje.

 

RK Petrinja – RK KTC 29:25

 Za KTC su igrali i postigli pogotke Pavliček 8, Neven Predojević 5, Taras 3, Roman Predojević 3, Krunoslav Hunjak 2, Čorda 2, Zrakić 1, Paripović 1, Šignjar, Vuković, Augustinčić, Matija Hunjak, Celovec, Benković, Šporer, Višnjević. Trener: Ivan Šimonek.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.