Ove subote svratite na pivsku kušaonicu – 4. Oktobertest!

U organizaciji Križevačke udruge pivara i ove godine u Križevce slijeće OktoberTest – pivska kušaonica kućnih pivara, u svom četvrtom izdanju i to na novoj lokaciji u Križevcima. Pivari tako ove subote, 29. rujna, pozivaju sve ljubitelje dobrog craft piva u restoran Vojarna na druženje s nekim novitetima. Pivo vam ponovno toče hrvatske kućnopivarske udruge Križevačka Udruga Pivara, Udruga Pivara Sjever, Zagorska Udruga Pivara, Petrinjska udruga pivara, UDRUGA PIVARA BROD, Udruga pivara Požega, Udruga Panonski Pivarski Sindikat i Đakovački pivari.

Osim pečenih kobasica, u ponudi će biti i pivarski gulaš koji će nam spraviti svim Križevčanima znani kuhar Mišel. U sklopu OktoberTesta organiziramo i nekoliko predavanja vezanih uz pivarstvo:
1. Kućno pivarstvo za početnike, Aleksandar Karre, Križevačka udruga pivara
Predavanje nudi odgovor na pitanje – Kako spravit vlastito pivo i što mi je za to potrebno.

2. Ječam i pivarski slad, izv.prof.dr.sc. Željko Jukić, Agronomski fakultet sveučilišta u Zagrebu
Predavanje o osnovnoj sirovini u pivarstvu – proizvodnji, sastavu, karakteristikama i još puno više.

3. IOT u kućnom pivarstvu, Željko Fegeš, Udruga pivara sjever
Internet u pivarstvu, digitalno ovo, digitalno ono… Treba li mi sva ta hrpa tehnikalija za spraviti pivo? Naravno da ne treba ali svakako može olakšati, unaprijediti proces i povisiti kvalitetu. Saznajte sve o automatizaciji procesa (kontroler ukomljavanja, kontroler ventila i višestrukih fermentacija, digitalni hidrometar, Wi-Fi kontroler temperature, …). Primjenjivo i u vinarstvu.

4. Kveik – stari pivarski kvasac za novo doba pivarstva, Igor Poljak
Iz daleke Norveške, “iz ruke u ruku” među kućnim pivarima, stigao je stari pivarski kvasac i nepovratno izmijenio kućno pivarstvo.

Predavanja će biti prilagođena široj publici u trajanju od 20-tak minuta. Uz glazbene hitove standardnog rokerskog žanra, mnoštvo odličnog piva i fine klope na novoj lokaciji, organizatori garantiraju dobru zabavu! Upad je besplatan!

OktoberTest - pivska kušaonica kućnih pivara 2019 - Hosted by Križevačka Udruga Pivara

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.