Luka Tomas dobio poziv u seniorsku reprezentaciju Hrvatske!

Prekrasne vijesti za križevačku košarku. Luka Tomas pozvan je u seniorsku reprezentaciju Hrvatske te će predstavljati našu zemlju na turniru u Kini!

Od 10. do 12. kolovoza naši će nastupiti na turniru u Šangaju, gdje će protivnici biti Portoriko, Kina i Angola. Reprezentacija danas kreće s pripremama za taj tunir, a najprije je u planu nekoliko dana treninga u Zagrebu, kako bi reprezentacija bar donekle imala vremena uigrati se i spremiti za posljednje izazove ovog ljeta. Već 7. kolovoza leti se prema Šangaju, a sam turnir traje od 10. do 12. kolovoza prema sljedećem rasporedu:

10. kolovoza u 13:30 Hrvatska – Portoriko
11. kolovoza u 10:00 Kina – Hrvatska
12. kolovoza u 10:00 Angola – Hrvatska

Sve satnice su prema hrvatskom vremenu, dok je u Šangaju šest sati više.

Podsjetimo, Luka je izdanak KK Radnik iz Križevaca, a prošlu sezonu započeo je u Zadru. Tamo nije dobivao adekvatan prostor za razvoj, stoga je napustio klub i potpisao za Zabok. U HT Premijer ligi pružao je izvrsne partije, koje su na koncu dovele do poziva izbornika reprezentacije Veljka Mršića. Time će Luka nastaviti dobro uhodanim stazama Ivana i Marka Tomasa, te postati ukupno treći Križevčanin u kockastom dresu.

 

Vezano

Komentari su zatvoreni.