RCTP održava predavanja oko natječaja za energetsku učinkovitost i kreditiranjima u poljoprivredi

DCIM/101MEDIA/DJI_0282.JPG
DCIM/101MEDIA/DJI_0282.JPG

Ovaj tjedan, u četvrtak i petak u Razvojnom centru i tehnološkom parku u Križevcima održat će se dva predavanja vezano za natječaje i projekte.

U četvrtak je na rasporedu predavanje o natječaju za energetsku učinkovitost. Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja i Vlada Republike Hrvatske 2014. raspisala je program za Energetsku obnovu obiteljskih kuća, te je prvi natječaj izašao 2015. godine, a ove godine izlazi drugi natječaj za energetsku obnovu obiteljskih kuća. Iako uvjeti natječaja još nisu poznati, očekuje se sufinanciranje do 40%, za brdsko planinska područja do 60% te 80% za područja od posebne državne skrbi. Sve detalje oko predavanja pročitajte OVDJE.

Nakon toga, u petak će se održati predavanje o mogućnostima kreditiranja u poljoprivredi. U prezentaciji će se predstaviti Tip operacije 17.1.1. „Osiguranje usjeva, životinja i biljaka“ iz programa Ruralnog razvoja RH 2014.-2020. namijenjen sufinanciranju osiguranja poljoprivredne proizvodnje od gubitaka uzrokovanih nepovoljnim klimatskim prilikama, životinjskim i biljnim bolestima, najezdom nametnika i okolišnim incidentom. Opširnije o ovom natječaju pročitajte OVDJE, a zainteresirane upućujemo da zbog organizacije kapaciteta svoj dolazak potvrde na mail: luka.nemcic@kpc.hr

Oba predavanja održat će se s početkom u 12 sati u kongresnoj dvorani Razvojnog centra i tehnološkog parka, Franje Tuđmana 20, Križevci.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.