Križevčanka Leonarda Balog proglašena za najbolju igračicu Prve ŽNL

U organizaciji Hrvatske udruge ‘Nogometni sindikat’ i Sportskih novosti te uz potporu Hrvatskog nogometnog saveza jučer je u Opatiji po sedmi put održana dodjela priznanja “Trofej nogometaš” u kojem se biraju najbolji pojedinci u netom završenoj natjecateljskoj sezoni.

Radi se o nagradi u kojoj pobjednike odlučuju nogometaši, nogometašice, futsal igrači te članovi stručnih stožera prvoligaških klubova.

Biralo se deset dobitnika individualnih kategorija, dok je jedanaesta kategorija bila ona za najboljih 11 Prve HNL. Ono što je svakako najzanimljivije za križevačko čitateljstvo je jedina ženska kategorija. Radi se o nagradi za najbolju igračicu Prve ženske nogometne lige za sezonu 2018/19. Najboljom je proglašena Leonarda Balog iz Svetog Petra Čvrsteca. Slavila je ispred Ivane Stanić (Maksimir) te suigračice Izabele Lojne.

Balog je nogometnu karijeru započela u nekadašnjem križevačkom ŽNK Plamen, a igrala je, između ostalog, u Osijeku, Splitu, Njemačkoj, Poljskoj i Švicarskoj. Trenutno igra za ŽNK Osijek, ponajbolju hrvatsku žensku ekipu. Za reprezentaciju Hrvatske odigrala je 35 utakmica i postigla jedan gol.

Iskrene čestitke Leonardi na ovom vrijednom priznanju.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.