Nikad veći izbor: MOST Križevci potvrdio 8. kandidata za gradonačelnika Križevaca

Lokalni izbori koji nas očekuju 16. svibnja ponudit će biračima s područja Križevaca prilično velik izbor. Naime, nakon što je već otprije poznato sedam kandidata za stolicu na kojoj trenutno sjedi Mario Rajn, MOST Križevci potvrdio je za portal Križevci.info kako će i oni imati kandidata na spomenutim izborima.

“Možemo potvrditi da će gospodin Mladen Tenodi biti nezavisan kandidat ispred stranke MOST na nadolazećim lokalnim izborima”, potvrđeno je za naš portal.

Detaljnije predstavljanje programa i kandidata za Tenodijevog zamjenika tek će uslijediti. Inače, rad u gradskoj upravi nije nepoznanica za Tenodija, koji je do 2018. godine bio pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti.

Kao što smo spomenuli, Tenodi će biti čak osmi kandidat za gradonačelnika Križevaca. Ako u narednim danima ne stigne još poneka kandidatura, u bitku za čelno mjesto grada tako će krenuti Mario Rajn (nezavisni), Marko Katanović (SDP), Mato Devčić (HDZ), Ivica Švagelj (HDS), Miroslav Stručić (HSS), Goran Gregurek (Mreža), Ivan Majdak (nezavisni) i Mladen Tenodi (MOST).

Vezano

Komentari su zatvoreni.