DVD Sveta Helena održao godišnju skupštinu u novouređenom domu

U petak, 22. veljače članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sveta Helena održali su redovnu godišnju skupštinu i to u novouređenom domu koji su zajedničkom akcijom uredili mještani Svete Helene uz pomoć Grada Križevaca i brojnih donatora.

Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Zdenko Srbljinović koji je ujedno podnio Izvještaj o radu posebno se osvrnuvši na uređenje doma s obzirom da je ono svakako obilježilo godinu: „Skoro nema kuće u selu koja nije na neki način pomogla. Hvala firmama i obrtnicima, svim mještanima. Hvala na suradnji Gradu Križevcima s našim mjesnim odborom.

Upravo oduševljenje novim izgledom vatrogasnog doma uputili su predstavnici dobrovoljnih vatrogasnih društava, tajnik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Miroslav Petračija, predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović, vijećnik Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije Stjepan Peršin, zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević i gradonačelnik Mario Rajn.

Svi su se složili kako je ovo zasigurno jedan od najljepših vatrogasnih domova, a zamjenik Martinčević posebno je naglasio kako su svi zajedno pokazali jednu slogu i zajedništvo kroz ove radove.

S ovime se složio i gradonačelnik Mario Rajn čestitavši DVD-u na ovako uspješnoj akciji i napomenuvši kako su vrata Gradske uprave i dalje otvorena za suradnju: „Postavili ste ovdje zbilja jedan vrhunski temelj i cilj koji ostali moraju sustizati. Ono što me posebno veseli je zaista da to drugi pokušavaju pratiti.“

Na kraju skupštine dodijeljena su priznanja zaslužnim članovima kao i zahvalnice svima koji su pridonijeli uređenju doma pa su tako ispred Grada Križevaca zahvalnice uručene zamjeniku gradonačelnika Mariju Martinčeviću i gradonačelniku Mariju Rajnu.

Ovoj skupštini prisustvovala je i pročelnica upravnog odjela Sandra Vuketić te vijećnici Gradskog vijeća Grada Križevaca Sanela Stručić i Dejan Pernjak.

Vezano

Komentari su zatvoreni.