U subotu završna konferencija EU projekta „RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram)“

Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce“ poziva na završnu konferenciju projekta „RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram)“ koji je posljednjih godinu i pol dana provodila s partnerima Udrugom “Maslačak” Križevci, Pučkim otvorenim učilištem Križevci, Udrugom P.O.I.N.T. i Astronomskim društvom Perzeidi.

Završna konferencija će se održati u subotu, 2. prosinca 2023. godine u Kozmološkom centru u Križevcima, Trg svetog Florijana 16, s početkom u 18:30 sati.

Na konferenciji će govoriti Hrvoje Belani, upravitelj Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost “Volim Križevce” koja je nositelj projekta, Tamara Premuš, predsjednica Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji “Maslačak” Križevci kao partnera na projektu te Nikola Ostojčić, voditelj projekta RUKe.  

Stajališta izložena u ovom priopćenju isključiva su odgovornost Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce“ i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.