Udruga Maslačak ugostila prijatelje iz drugih udruga

Udruga “Maslačak” Križevci je u subotu, 9. veljače 2019. ugostila drage prijatelje iz udruga osoba s intelektualnim teškoćama. U goste su došli članovi udruga “Mali princ” iz Đurđevca, “Latice” iz Koprivnice, “Ludbreško sunce” iz Ludbrega, “Sunce” iz Novog Marofa, “Srce” iz Svetog Ivana Zeline, OSIT iz Bjelovara i “Korak dalje” iz Daruvara.

Na početku je sve pozdravila predsjednica Udruge Tamara Premuš te su Maslačci za dobrodošlicu izveli plesnu točku. Svoje izvedbe u programu su imali i članovi drugih udruga. Bilo je tu plesnih točaka, pjesme i recitacija.

Uslijedilo je druženje uz svirku i pjesmu sastava Duo mix, koji na ovim susretima svojom glazbom uveseljavaju sve prisutne već godinama. Nakon ručka su uz slavljeničku tortu i pjesmu obilježeni rođendani slavljenica Sare i Josipe, članica Udruge “Maslačak”. Dan pun veselja, ljubavi i iskrenog prijateljstva kao i prilika za podjelu iskustva.

Iz udruge Maslačak zahvaljuju svima na dolasku i svima koji su sudjelovali u organizaciji. Druženje je održano u prostoru Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci.

Vezano

Komentari su zatvoreni.