Osnovano Dobrovoljno vatrogasno društvo Vojakovac

Nakon 34 godine mirovanja, danas, 10. veljače održana je osnivačka skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vojakovac. Za predsjednika DVD-a Vojakovac izabran je Miroslav Rakić, a za zamjenika predsjednika Matija Hrupek. Upravni odbor uz predsjednika i zamjenika čine Kruno Štefoić, Miodrag Hrković, Mihaela Truščec Švagelj, Aleksandra Mijić i Goran Cvitanović.

Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Ivica Hrupek, a za članove Milan Hrković, Đuro Matuško, Tomislav Svetić i Bojan Bastašić. Za predstavnika u gradsku Vatrogasnu zajednicu izabran je Miroslav Rakić, koji će ujedno biti i likvidator Društva. Za zapovjednika Društva izabran je Kruno Štefoić, dok će dužnost zamjenika zapovjednika vršiti Miodrag Hrković.

DVD Vojakovac 34-to je dobrovoljno vatrogasno društvo koje djeluje na području Križevaca, a čestitke na osnivanju uz puno želja u daljnjem radu i riječi podrške uputili su predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić, zapovjednik JVP Križevci Ivan Matosović, predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Goran Matoničkin, Marko Martinčević ispred Gradskog savjeta mladih Grada Križevaca, zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević te gradonačelnik Mario Rajn.

Zamjenik Martinčević i gradonačelnik Rajn posebno su naglasili kako će i ovo društvo imati potporu u radu Gradske uprave Grada Križevaca pri čemu je gradonačelnik dodao: „Rekli smo da želimo probuditi grad, a vi nam u tome itekako pomažete i hvala vam na tome. Ovu prvu skupštinu odradili ste besprijekorno. Nastavite s radom i dalje i u Gradu uvijek imate podršku i partnera.“

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.