U petak svečana dodjela ECDL diploma u sklopu projekta ‘Aktivni i uključeni’

Udruga osoba s invaliditetom Križevci poziva na svečanu dodjelu ECDL diploma u sklopu projekta „Aktivni i uključeni – mobilnošću i senzibilnošću do zaposlenja“, koja će se održati u petak, 1. veljače, 2019. godine u Križevcima, u Multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice „Franjo Marković“ Križevci, na adresi Trg Sv. Florijana 14, s početkom u 10 sati.

ECDL programom osposobljavanja informatičkog opismenjavanja, koje je provedeno za 19 osoba u trajanju od 150 sati, ciljne skupine projekta – nezaposlene osobe s invaliditetom te mlade osobe bez odgovarajuće roditeljske skrbi stekle su jednu dodatno važnu kompetenciju za tržište rada.

Polaznici su uspješno savladali sljedeće nastavne jedinice praktične i teorijske nastave: Osnove računala: osnovni pojmovi i vještine koje se odnose na korištenje uređaja, stvaranje i upravljanje datotekama, mreže i sigurnost podataka; Osnove komunikacija: osnovni pojmovi i vještine koje se odnose na pregledavanja web-a, efikasno pretraživanje informacija, online komunikaciju i e-poštu; Obrada teksta: osnovni pojmovi i vještine koje se odnose na sposobnost korištenja aplikacije za obradu teksta pri kreiranju svakodnevnih pisama i dokumenata (word); Proračunske tablice: osnovni pojmovi i vještine koje se odnose na razumijevanje osnova proračunskih tablica i demonstraciju sposobnosti korištenja proračunskih tablica za preciznu izradu izlaznih rezultata (excel).

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“. Nositelj projekta je Udruga osoba s invaliditetom Križevci, a partner na projektu – Centar za socijalnu skrb Križevci. Ukupno predviđeno trajanje projekta je 24 mjeseca. Projekt vrijednosti 516.702,53 kuna u potpunosti je financiran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.