Održana godišnja skupština Križevačkog likovnog kruga

U svojim prostorijama u Križevcima članovi Križevačkog likovnog kruga (KLK) održali su u petak 18. siječnja 2019. godine redovnu godišnju skupštinu na kojoj je prisustvovalo 30 članova od 41 registriranih. Dnevni red se sastojao od desetak točaka – izvještaj o radu udruge za 2018. g., godišnji financijski izvještaj, primici i izdaci u 2018., izvještaj inventurne komisije, izvještaj o članstvu, program rada za 2019.g., financijski okvirni plan za 2019. g, projekti /programi prema Gradu, natječaj za sufinanciranje lokalne samouprave.

Nakon izlaganja predsjednice Zdenke Vrabec i predsjednice nadzornog odbora Ane Budija, svi izvještaji su jednoglasno prihvaćeni. Također su jednoglasno prihvaćeni program rada i prijedlog programa/projekata s kojima će se ići na natječaj za sufinanciranje Udruga prema Gradu za 2019. godinu koji je već raspisan.

Predsjednica je istaknula svoje zadovoljstvo prošlogodišnjim sredstvima odobrenim na natječaju od Grada za Programe/projekte, s obzirom na prijašnje godine. Uspješno su realizirani zacrtani programi u 2018. godini, svojim i sredstvima grada.

Također se očekuje da će i ovogodišnji programi uspješno proći na natječaju i da će ih KLK uspješno realizirati jer su vezani za prezentiranje likovne kulture i turizma, a i samog grada i županije.

Predsjednica nije krila zadovoljstvo odazivom članova i aktivnom raspravom na skupštini sa željom da ove godine budu još aktivniji. Nakon radnog dijela upriličen je mali domjenak budući da je uspješno završena jubilarna 15-ta godina od osnutka Križevačkog likovnog kruga.

Vezano

Komentari su zatvoreni.