One man stand-up show “eGOCentrik” u subotu u Klubu kulture!

U subotu, 15.12.2018. u 21h u Klubu kulture predstaviti će se stand-up komičar Goran Vugrinec sa svojim one man showom skromno nazvanim “eGOCentrik”.

Goran Vugrinec dio je Lajnap kolektiva kojeg uz njega čine Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar i Saša Turković. U manje od tri godine postojanja, Lajnap komičari stekli su titulu najpopularnijeg stand-up kolektiva u zemlji, nasmijali su preko 30.000 ljudi, ulaznice za njihove nastupe uglavnom su rasprodane, stoga ne propustite priliku pogledati kako zvuče uživo.

Prvi na redu je Goran – klasičan primjer dečka s kvarta – simpatičan, duhovit, hiperaktivan. Na stage-u baca fore dobre k’o produženi vikend, a kao voditelj zagrijati će ekipu i na karminama. Ima više od 800 nastupa te stotinjak voditeljskih angažmana. Nastupao u gotovo svim dijelovima Hrvatske. Sloveniju ponekad posjeti, a odradio je i nastupe u Beogradu i Sarajevu te Mostaru. Priča engleski bolje od velike većine hrvatskih političara, a to je pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu, Barceloni i Budimpešti. Mogli ste ga uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu “Klub Smijeha” te “Standupexpressu” na Comedy Centralu Extra.

Nakon više godina nastupanja, fore su se nakupile, materijal segmentirao i rodila se predstava puna detalja iz svakodnevice za koje niste ni znali da vas mogu nasmijati. Otprilike dva sata pomno uzgajanih fora, njegovanih brojnim nastupima, ispričanih nevjerojatnom strašću te energijom koja će vas opiti. A ponekad bude i dobro. Topla preporuka ako patite manjka smijeha, negativnog pogleda na život, sivila realnosti ili kronične depresije.

Program nije primjeren za mlađe od 16 godina.

Ulaz: 30 kn
Pretprodaja: Art Rock Caffe i online putem Entrio.hr

Broj ulaznica je ograničen.

Vezano

Komentari su zatvoreni.