Grad Križevci organizirao radionicu za poduzetnike

Kako bi se poduzetnici s područja Križevaca što bolje upoznali s uvjetima Poziva „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“ kojim mogu ostvariti bespovratna sredstva za nabavu IKT opreme i softvera, Grad Križevci organizirao je u četvrtak, 22. studenog radionicu.

Radionica je održana u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci, a vodio ju je pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, financije, EU fondove i javnu nabavu Ivan Biškup. Ovaj Poziv namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzetnicima, najniži iznos potpore koji se može dodijeliti poduzetniku je 80.000,00 kuna, a najviši 1.000.000,00 kuna.

Sve zajedno na raspolaganju je 200.000.000,00 kuna bespovratnih sredstava, a kroz Poziv prihvatljive kategorije troškova su nabava standardnih i out-of-box9 softvera, izrada/razvoj specifičnog softvera uključujući i njegovo instaliranje, programiranje, testiranje i/ili konfiguraciju za potrebe korisnika (npr. DMS, ERP, CRM, HRM, CMS, ECM, CAD, CAM), licence za nadogradnju softvera, korištenje SaaS11 modela/usluge, nabava računalne i komunikacijske opreme uključujući i instaliranje, programiranje i/ili konfiguraciju isključivo za potrebe provedbe aktivnosti, izdaci za ostalu opremu i uređaje potrebne isključivo za izravne projektne aktivnosti (UPS, aktivna i pasivna mrežna oprema, mrežni ormar itd), edukacija zaposlenika za korištenje novih implementiranih sustava kao dio isporuke projekta, usluga vanjskih stručnjaka za pripremu projektnih prijedloga, pripremu i provođenje postupka javne nabave, vođenje projekta, kao i informiranje i vidljivosti te nepovrativ PDV.

Poziv je otvoren do 21. prosinca 2018. godine u 11:00:00 sati, a više detalja o ovom pozivu možete vidjeti klikom na link: POBOLJŠANJE KONKURENTNOSTI I UČINKOVITOSTI MSP-a

Vezano

Komentari su zatvoreni.