Dostupne prezentacije s križevačkih ‘Regionalnih dana EU fondova’

Foto: Damir Špehar/PIXSELL

U Križevcima su 9. i 10. studenog 2018. godine održani “Regionalni dani EU fondova”, koji su zainteresiranima ponudili besplatne edukacije u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci te Sajam EU fondova u Sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca. Križevci su ovom prilikom bili jedanaesti grad domaćin ove serije informativno-edukativnih događanja namijenjenih svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije.

“Regionalne dane EU fondova” organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova. Putem brojnih događaja, koji se organiziraju u 30 gradova diljem Hrvatske, a obuhvaćaju besplatne edukacije, sajmove EU fondova i posjete uspješnim EU projektima, šira javnost na razumljiv i pristupačan način dobiva informacije o svim mogućnostima financiranja iz fondova Europske unije.

U nastavku možete pregledati i preuzeti prezentacije predstavljene na Regionalnim danima EU fondova održanima u Križevcima:

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.