Puhačima od Mercatora 20.000 kuna

Gradski puhački orkestar Križevci imao je na jučerašnjem otvorenju Trgovačkog centra Mercator u Križevcima barem nekoliko tisuća razloga više za zadovoljstvo, od svih kupaca ili radnika u tom novom gradskom potrošačkom zdanju. Puhačima je naime direktor Alan Kričković, uime Mercatora-Hrvatska, uručio ček na 20.000 kuna, koji će im, tvrdi predsjednik Orkestra Krunoslav Stijepan Šimunec, dobro doći za nabavu novih odora.

Svečano otvorenje križevačkog i prvog županijskog Mercatora pratilo je u srijedu dvjestotinjak ljudi, postrojenih na parkiralištu i slušajući glazbeno-scenski nastup puhača i mažoretkinja.

Mercator se, rečeno je tom prigodom, trudi svojim centrima uklopiti u okoliš i doprinijeti svojom ponudom kvaliteti kupovinu, obzirom da su i prvi centar u Hrvatskoj koji je uveo tzv. tic-tac blagajne, za samostalnu naplatu kupljenog. Križevački centar gradili su domaći Radnik i požeški Presoflex, a uskoro će na toj lokaciji, nije precizirano kada, biti i autobusni kolodvor.

U hipermarketu, sportskom dućanu, dućanu odjeće i salonu cipela, zaposleno je 35 ljudi, od kojih su mnogi poznati Križevčanima, jer su radili u drugim gradskim trgovinama. Potrošačima je prvog dana poklonjen i koncert Luke Nižetića, kojem su pribivali djeca i mladi. I danas, drugog dana rada ovog, petog trgovačkog centra u Križevcima, građani su u velikom broju navraćali u ulicu Petra Zrinskog, da bi kupili namirnice i usput, po običaju, usporedili cijene s artiklima u drugim trgovinama.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.