Počinje rekonstrukcija Frankopanske ulice

U srijedu, 10. listopada počeli su radovi na kompletnoj rekonstrukciji Frankopanske ulice. S obzirom na opsežnost zahtjeva i činjenicu da će se provoditi u dvije faze jer je riječ o staroj gradskoj jezgri sa starim kućama koje imaju osjetljive temelje, gradonačelnik Mario Rajn održao je prethodno sastanak sa stanarima Frankopanske ulice. Cilj sastanka bio je upoznati stanare s projektom rekonstrukcije, pripremiti ih na nadolazeće radove i odgovoriti na njihove upite.

U prvoj fazi rekonstrukcije Frankopanske ulice radit će se odvodnja, vodovod i postaviti DTK mreža, a očekivani rok završetka ovih radova je prosinac. Nakon toga slijedi iskop postojećeg asfalta i nasipavanje kamenom dok se asfaltiranje prometnice očekuje na proljeće, objasnio je pročelnik Upravnog odjela za komunalnog gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Krešimir Brunović.

Na kraju sastanka gradonačelnik je još jednom zamolio sve stanare da imaju strpljenja dok radovi ne završe i da se slobodno jave u Gradsku upravu ako će imati bilo kakav upit.

Vezano

Komentari su zatvoreni.