Borac iz Imbriovca osvojio je županijski kup, križevački igrači tužni napustili teren

SLAVLJE I TUGA Obje momčadi nastavit će natjecanje u Hrvatskom kupu, navijači Borca slavit će večeras (u srijedu, 31.5., op.ur.), ali kad se slegnu dojmovi, Križevčani će pronaći puno razloga za slavlje ove sezone, javlja portal ePodravina.hr.

Golom Hrvoja Bačija u 65. minuti, Borac iz Imbriovca uspio je pobijediti momčad Križevaca u finalu županijskog kupa.

Početak utakmice obilježila je igra prepuna prekida i izgubljenih lopti s obje strane, niti jedna momčad nije uspjela uspostaviti dominaciju na terenu iako su Križevčani nešto više imali loptu u svom posjedu. Beskrvna igra s premalo trke osvetila se Križevčanima u drugom dijelu kada je lopta nakon gužve u 16-ercu nekako uspjela doći do Bačija koji ju je uspio ugurati pod gredu. Gol za Borac i slavlje njihovih navijača moglo je početi.

Nakon primljenog pogotka, ekipa Križevaca krenula je nešto agresivnije po izjednačenje, ali svejedno nisu uspjeli posložiti svoju igru, redale su se greške, a vrijeme je curilo. Imbriovčani su se povukli na svoju polovicu, počeli s otezanjem vremena, ležanjem na terenu, a na ruku im je išla i jalova igra Križevčana.

U Koprivnicu je na Gradski stadion pristigao i velik broj križevačkih navijača koji su svesrdno borili svoje igrače, ali niti huk s tribina nije uspio probuditi uspavanu momčad trenera Kemenovića. Nakon zadnjeg sučevog zvižduka, igrači Imbriovca poletjeli su terenom i počeli slaviti uz mini provociranje križevačkih navijača koji su se pojavili s majicama Kup je naš. Pehar je ipak završio u rukama Imbriovčana koji su imali više sreće u tvrdoj utakmici bez prilika.

Medalje i pehare finalistima kupa uručili su župan Darko Koren i predsjednik Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije Robert Markulin. Obje momčadi nastavit će natjecanje u Hrvatskom kupu, navijači Borca slavit će večeras (u srijedu, 31.5., op.ur.), ali kad se slegnu dojmovi, Križevčani će pronaći puno razloga za slavlje ove sezone.(ePodravina.hr)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.