11. Clubture Forum – susret organizacija nezavisne kulture iz svih krajeva Hrvatske ove godine u Križevcima!

Savez udruga Klubtura i Udruga K.V.A.R.K. od 27. do 29. rujna u Križevcima organiziraju 11. Clubture Forum! Otvaranje Foruma zakazano je za četvrtak, 27.9. popodne, sa zatvaranjem u subotu oko 15 sati.

Clubture Forum dugogodišnji je program Saveza udruga Klubtura / mreže Clubture pokrenut 2008. godine i ove godine bilježi jedanaestu realizaciju. Radi se o susretu organizacija nezavisne kulture iz svih krajeva Hrvatske koji se svake godine održava u drugom gradu. Kroz program Foruma, organizacije nezavisne kulturne scene povezuju se s lokalnom zajednicom – građanima grada domaćina i otvaraju teme relevantne za lokalni društveni i kulturni razvoj. Clubture Forum stvara uvjete za razmjenu znanja, iskustava i vještina među organizacijama nezavisne kulturne scene te jača međusobne partnerske odnose. Cilj je Foruma utjecati na vidljivost ovih organizacija prema donosiocima odluka i široj javnosti.

U sklopu Foruma očekuje vas filmski, diskurzivni, radioničarski i bogati umjetnički program. Umjetnički program djelo je križevačkog Festivala Suvremene Umjetničke Forme – SUFFest 2018. SUFFest je festival multimedijalnog karaktera koji u svojim programima donosi raznovrsne oblike stvaralaštva u audio, vizualnim i izvedbenim umjetnostima. Festival je jedan od projekata Udruge K.V.A.R.K. koja se bavi razvojem i promocijom alternativne i nezavisne kulture u Križevcima.

Forum će se održati na više lokacija (Klub kulture, Kino Kalnik, Mala dvorana Hrvatskog doma, Galerija K2, Gradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci)

Pohodite Forum, družite se, kulturno uzdignite i dobro zabavite!

Organiziraju: Savez udruga Klubtura, Udruga K.V.A.R.K.

Suradnici: KURZIV – Platforma za pitanja kulture, medija i društva, Vibra, AKC Attack, KLFM, Drugo more

Program Foruma financijski podržavaju Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu, obrazovanje i sport te Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva kroz program Centri znanja za društveni razvoj.

Vezano

Komentari su zatvoreni.