Poziv na 21. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije

Organizacijski odbor 21. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije, koji će se održati u Križevcima od 9. do 11. studenoga 2018. godine, poziva zainteresirane izlagače da se informiraju i prijave kod Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica, na tel: 00 385 48 623 408 ili e-poštom na ogs.krizevci@gmail.com. Sajam počinje u petak 9. studenoga 2018. godine svečanim otvaranjem u 11:00 sati, a organizatori očekuju nastup oko 300 izlagača, uključujući i inozemne izlagače.

Ova već tradicionalna manifestacija održava se u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu Grada. Program Sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima te turističkim i gastro-izložbama.

Uz povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, prema uobičajenim sajamskim standardima, nudimo Vam i mogućnost odabira pozicije Vašeg izlagačkog prostora prema Vašoj želji. Vanjski izložbeni prostor će za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan. Postupak prijave te cjenik izložbenog prostora i dodatne opreme, uz ostale informacije o sajmu, objavljen je na internet stranici.

Vezano

Komentari su zatvoreni.