Započeo prvi dan nastave – učenike dočekali besplatni udžbenici

Besplatni udžbenici i popratni materijal te tableti dočekali su danas učenike križevačkih osnovnih škola na klupama. Grad Križevci po prvi je puta u potpunosti financirao nabavu udžbenika, radnih bilježnica, geografskih atlasa i tableta te tako rasteretio roditelje u pripremi za novu školsku godinu.

Na prvi dan nastave učenicima su puno uspjeha u novoj školskoj godini poželjeli zamjenici gradonačelnika Danijel Šaško i Mario Martinčević, a roditelji i učenici istaknuli su svoje oduševljenje ovom konkretnom pomoći Grada Križevaca.

Podsjetimo, besplatne udžbenike dobili su svi učenici osim petih razreda Osnovne škole „Vladimir Nazor“ koji su dobili tablete s obzirom da je škola u projektu e-škole opremljena potrebnom infrastrukturom, a tablete su dobili i učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci.

Radne bilježnice osigurane su za sve učenike od prvog do četvrtog razreda dok su svi učenici petih razreda dobili i geografske atlase.

„Svim našim učenicima i nastavnicima želim uspješnu novu školsku godinu. Ovim putem upućujem i apel našim vozačima da budu pažljiviji u prometu kako bi naši učenici bili sigurni na putu od kuće do škole i natrag,“ poručio je gradonačelnik Mario Rajn.

Vezano

Komentari su zatvoreni.